KLUBITALOT

Porvoon ja Loviisan Klubitalot ovat matalan kynnyksen jäsenyhteisöjä henkilöille, jotka ovat elämänsä varrella kohdanneet mielenterveydellisiä haasteita. Klubitalot noudattavat kansainvälistä Fountain House-toimintamallia. Toiminnan tavoitteena on lisätä jäsenten osallisuutta yhteiskunnassa yhteisöllisyyden, uuden oppimisen ja työllistymisen avulla. Klubitalot ovat avoinna vähintään viitenä päivänä viikossa. Jäsenyys on vapaaehtoinen, aikarajoitteeton ja maksuton. Mikäli kiinnostuit toiminnasta, varaathan tutustumisaikasi Klubitaloilta.

Porvoon Klubitalo

Kaivokatu 37
06100 Porvoo
Toimisto: 040 136 6277
Keittiö: 040 136 6276
sähköposti: posti@porvoonklubitalo.fi

Porvoon klubitalo on jäsenyhteisötalo henkilöille, jotka ovat kohdanneet elämässään mielenterveydellisiä haasteita. Se toimii kansainvälisen  Klubitalo-mallin mukaisesti. Toiminnan tavoitteena on jäsenten osallisuuden ja aktiivisuuden lisääminen yhteiskunnassa. Klubitalolla jäsenet sekä palkattu henkilökunta tekevät yhdessä taloa ylläpitäviä töitä keittiöyksikössä ja toimistoyksikössä,  jäsenet osallistuvat myös hallinnollisiin töihin. Klubitalolta on mahdollista päästä työelämään siirtymätyöohjelman kautta.

Klubitalon unelma: mielenterveyskuntoutujat voivat toteuttaa itseään kykyjensä mukaisesti ja ovat arvostettuja työtovereina, naapureina ja ystävinä.Loviisan Klubitalo

Kuningattarenkatu 18
07900 Loviisa
Toimisto: 040 531 8567
Keittiö: 040 531 8568
sähköposti: loviisan.klubitalo@gmail.com

Loviisan klubitalo on matalan kynnyksen jäsenyhteisö henkilöille, jotka ovat elämänsä varrella kokeneet mielenterveydellisiä haasteita. Klubitalon toiminta pohjautuu kansainväliseen Klubitalo- toimintamalliin. Klubitalojen yhteinen unelma on, että jokainen jäsen voisi toteuttaa itseään kykyjensä mukaisesti ja olisi arvostettu ja tasavertainen kansalainen, ystävä, naapuri, työkaveri tai opiskelutoveri. Klubitalo on avoinna vähintään viitenä päivänä viikossa, tavanomaisina työaikoina. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja Klubitalojen toiminnasta: https://suomenklubitalot.fi/

Itä-Uudenmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry
Jokikatu 7 A
06100 Porvoo

Asumispalvelut ja päivätoimintaa mielenterveyskuntoutujille
Itä-Uudellamaalla:
oma koti, vertaistukea, turvallisuutta, yhteisöllisyyttä – tavoitteena arvokas, oman näköinen elämä.
Label #1
Scroll to Top